ECHT is het nieuwe theaterprogramma van Astrid.

 

‘Iets is mooi als het echt is..’

Actrice/ Presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen regionale jeugd/theaterschool gehad en zij is sinds 10 jaar (11 TV seizoenen) de vaste Stand In van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Huidig theaterseizoen zingt zij, met de zoon van Toon, in de Nederlandse theaters. Zij brengen een hommage aan Toon Hermans. De bevlogen programmamaakster heeft nu haar eigen teksten en muzikaal materiaal bijeen gebracht in de voorstelling ‘ECHT’. Astrid wordt muzikaal begeleid door haar pianist.

Astrid deelt haar positieve energie, verbazing en emotie. Zij neemt luisteraars o.a. mee in haar persoonlijke, actuele, dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Mèt zelfspot. Daarmee zit drama, zang, muziek en een knipoog naar cabaret in één voorstelling. Doordat Astrid haar persoonlijke warmte in de voorstelling verweven zit maakt dat het geheel tot chique charmant amusement.

Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan.

Astrid speelde afgelopen eind augustus in De Nieuwe KHL in Amsterdam een gedeelte uit haar voorstelling. Dit waren de reacties:

‘Middag met een gouden randje’
‘Veel te kort, ik had nog een uur willen blijven luisteren’
‘Het was mooi’
‘Jouw oprechtheid, mooie integere intieme stemgeluid, mooie liedteksten afgewisseld met anekdotes met humor, alle lof’

Vanaf november a.s. volgen de eerste speeldata die vanaf januari 2021 gepland staan:
Volg tot die tijd ook Facebook. Klik voor: Facebookpagina Astrid