ECHT is het nieuwe theaterprogramma van Astrid.

‘Iets is mooi als het echt is’
Is appen de oplossing voor afspraak arme vriendschappen? Wordt het niet eens aanpaktijd voor het ontdingen in ons hoofd? Waarom zijn mannen veelal korter van stof dan vrouwen? Hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen. Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan.

De enthousiaste theatermaakster gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke voorstelling niet uit de weg. Astrid deelt haar positieve energie en emotie. Zij neemt luisteraars ook mee in haar dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Mèt een flinke dosis zelfspot.
De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzikaal materiaal bijeen gebracht in de voorstelling ‘ECHT’. Astrid wordt muzikaal begeleid door haar pianist. Daarmee zit drama, zang, muziek en een knipoog naar cabaret in één voorstelling. Doordat Astrid haar persoonlijke warmte in de voorstelling verweven zit maakt dat het geheel tot chique charmant amusement.

Actrice/Presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen regionale jeugd/theaterschool gehad en zij is sinds seizoen 1 de vaste Stand In van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Huidig theaterseizoen zingt zij, met Maurice Hermans, de zoon van Toon, in de Nederlandse theaters. Zij brengen in de intieme voorstelling LIEDJES van TOON een hommage aan Toon Hermans.

23 augustus 2020 AMSTERDAM
ECHT 16:30 uur
INFO & KAARTEN:
https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

23 augustus 2020 AMSTERDAM
ECHT 19:30 uur
INFO & KAARTEN:
https://denieuwekhl.stager.nl/web/tickets

Vanaf augustus a.s. volgen de eerste speeldata die vanaf januari 2021 gepland staan:
Volg tot die tijd ook Facebook. Klik voor: Facebookpagina Astrid