Voor groot en klein: zingen en acteren is meer dan leuk!
Theater workshops zijn er om van te leren maar ook om van te genieten.
Individueel of in groepen.

INDIVIDUEEL:
Bij individuele begeleiding kijken wij eerst samen naar waar de behoeften liggen. Ontnemen de zenuwen voor je auditie jou het plezier in zingen? Wil je werken aan het krijgen van een stuk meer zelfvertrouwen of gaat de hoeveelheid aan scripttekst leren jouw speelplezier je in de weg zitten? Of zoek je de juiste lichaamshouding, timing en stem voor een bepaalde rol/auditie?
Met basisoefeningen werken we aan de juiste lichaamshouding voor  publiekgericht leren spelen. Praktijk oefeningen worden gegeven op basis van de werkwijze LED (lef, emotie, durf).

Praktische informatie:

Gratis intake van 30 minuten om te kijken naar waar de behoefte ligt
De individuele ‘les’ duurt 45 min. tot max. 1 uur
Locatie op aanvraag door heel Nederland
Voorbereiding/coaching bij audities
Werken aan zelfvertrouwen volgens (LED)
Prijs op aanvraag

Referenties:
Mijn kind ervaart het nu als prettig om voor de klas te spreken
We zingen in de auto nog steeds de liedjes!
Open sfeer tijdens de workshops met ruimte voor een lach

Oprichtster Astrid Fréderique Cattel heeft 5 jaar lang een eigen regionale kinder/jeugd theaterschool gehad. Met nog 4 docenten waren er wekelijkse lessen en elk jaar was er een eindejaarsvoorstelling. Astrid schreef hier voor zelf het script, de muziek en zij deed de regie. De school heeft zij weloverwogen overgedragen omdat zij zelf het veld in wil stappen. Momenteel acteert zij o.a. als Madame Tussaud zelf in museum Madame Tussaud Amsterdam, en de theatermaakster zingt o.a. samen met de zoon van Toon Hermans, Maurice Hermans, in een landelijke theatervoorstelling wat een hommage aan Toon brengt. De actrice is naast TV commercials sinds 10 jaar de vaste stand in van Irene Moors bij het TV programma De Tv Kantine.

Regelmatig zijn er nog aanvragen voor lessen op maat als verlengstuk van de theaterschool. Van wekelijkse lessen is vanwege Astrid haar huidige werkzaamheden nu geen sprake meer. U kunt CONTACT opnemen met: info@astridcattelproducties.nl / 0652036158
Er zijn ook andere enthousiaste vakdocenten beschikbaar die aan de workshops verbonden zijn.
Gewenste thema’s gaan wij nooit uit de weg!

Facebookpagina Astrid