OUDEREN:
Wij komen ook graag langs bij ouderen voor het samen zingen van liedjes van vroeger. Dit kan in groepsverband of individueel. Waarbij wij niet voorbij willen gaan aan de herinneringen die de mensen hebben aan de muziek; we brengen graag een luisterend oor. En wij zijn gek op fotoboeken!

Praktische informatie:
Het bezoek duurt 1 uur, of anders i.o.
Locatie op aanvraag door heel Nederland
Prijs op aanvraag

Referenties:
We zingen in de auto nog steeds de liedjes!
De bewoonster was weer even ‘terug in de tijd’

Oprichtster Astrid Fréderique Cattel heeft 5 jaar lang een eigen regionale kinder/jeugd theaterschool gehad. Met nog 4 docenten waren er wekelijkse lessen en elk jaar was er een eindejaarsvoorstelling. Astrid schreef hier voor zelf het script, de muziek en zij deed de regie. De school heeft zij weloverwogen overgedragen omdat zij zelf het veld in wil stappen. Momenteel acteert zij o.a. als Madame Tussaud zelf in museum Madame Tussaud Amsterdam, en de theatermaakster zingt o.a. samen met de zoon van Toon Hermans, Maurice Hermans, in een landelijke theatervoorstelling wat een hommage aan Toon brengt. De actrice is naast TV commercials sinds 10 jaar de vaste stand in van Irene Moors bij het TV programma De Tv Kantine.

Regelmatig zijn er nog aanvragen voor lessen op maat als verlengstuk van de theaterschool. Van wekelijkse lessen is vanwege Astrid haar huidige werkzaamheden nu geen sprake meer. U kunt CONTACT opnemen met: info@astridcattelproducties.nl / 0652036158
Er zijn ook andere enthousiaste vakdocenten beschikbaar die aan de workshops verbonden zijn.
Gewenste thema’s gaan wij nooit uit de weg!

Facebookpagina Astrid