Een aantal hoofdrollen had Astrid in TV commercials van o.a. Scheidegger en Kruidvat NL. Sinds 11 RTL4 TV seizoenen is zij de vaste stand in van presentatrice Irene Moors in het TV programma De Tv Kantine. Ook was Astrid te zien in het SBS6 TV programma ‘Boswachter gezocht’. In Amsterdam speelde zij op de locatie Madame Tussauds t.b.v. internationale scholing o.a. een programma over de geschiedenis en het maakproces van de wassen beelden. Dit deed zij als type ‘Lady Madame Tussaud’. In najaar 2022 speelt zij in een TV commercial en onlangs heeft zij draaidagen gehad voor een bijdrage in een TV serie wat in het najaar op de buis is.
In theaterseizoen 18-20 zong zij in het theater met de zoon van Toon Hermans, zij brachten een hommage aan Toon. Sinds september 21 gaat de theatermaakster solo met haar theaterprogramma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’.

5 Jaar lang heeft Astrid een eigen jeugdtheatershool gehad. Nu de gedreven onderneemster haar eigen regionale theaterschool onlangs weloverwogen verkocht heeft, heeft zij meer ruimte om nu zélf het veld in te gaan. “Ik heb bij televisie geleerd om kijkcijferverhogend te werken. Al gaat dat naar mijn idee niet zonder pakkende sfeer, zorgvuldigheid en gedrevenheid.”