Astrid heeft (interview)presentatie ervaring binnen zakelijke events tot bijeenkomsten voor medici en Sinterklaas feesten. Veelal met eigen presentatieteksten en bijdrage aan (eind)redactie voor een publieksaantaal t/m 2000+. Astrid ging eerder in een ander interview op zoek naar de kunstenaar in Radio DJ Ruud de Wild en zij maakte een item over zijn expositie ‘Trigger’. Ook interviewde zij Johnny de Mol tijdens de Preview van het theaterseizoen van theater Spant.

De gedreven programmamaakster heeft sfeer en inhoud hoog in het vaandel staan. Haar persoonlijke karakter verbindt het podium met de omgeving. De empathie die Astrid heeft is voelbaar. Door de bijdragen van haar energie en representativiteit zijn bijeenkomsten, evenementen, items en interviews meer dan alleen geloofwaardig. 

BEKIJK HIER EEN IMPRESSIE Presentatie Papageno concert 2019 

REFERENTIES: Geloofwaardige en pakkende woorden – Dank voor jouw enthousiasme en grote inzet, de sfeer is chique te noemen! – Je bent een vakvrouw en jij blijft jezelf. Daarbij heb je humor – Enthousiaste inzet met sfeer van grote klasse – Juiste stilte op het juiste moment, kippenvel – Van jouw positiviteit krijgen wij energie –  De dame van de gedegen voorbereiding – Uitstraling en klasse – Door jouw positiviteit en enthousiasme ziet de wereld er een stuk mooier uit – Geboren om mensen plezier te brengen – Oprecht – Mooie avond voor in de boeken – Astrid heeft een brede interesse in het bedrijfsleven. Haar nuchtere kijk op zaken inspireert – Je inspireert; jouw woorden gingen mee naar huis – Tijdens ons jubileumfeest heb ik 5 dagen mogen genieten van jouw bevlogenheid, professionaliteit, enthousiaste instelling, liefde voor het vak en een oprecht luisterend oor – We hebben een geweldige week gehad en jij was hierin echt de rode draad! Nogmaals dank hier voor! – Astrid is gemotiveerd, toont veel inzet en enthousiasme. Zij denkt mee, neemt initiatief en heeft een positieve inslag op de organisatie en zij straalt dat ook uit