Acteren kun je leren!
En zeker met de typetjes van de gloednieuwe Online Talkshow.

5 Jaar lang heb ik een eigen regionale jeugdtheaterschool gehad in het Gooi. Met 4 docenten vervulden we vele creatieve uren voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Het lesmateriaal, de muziek en de eindejaarsvoorstellingen produceerde ik zelf. De school is inmiddels verkocht. Ik werk momenteel o.a. als dagvoorzitter en ik heb de afgelopen 2 jaar gezongen in de theatervoorstelling ‘Liedjes van Toon’. Deze hommage aan Toon Hermans deed ik samen met de zoon van Toon.
Vanaf komend voorjaar ga ik o.a. solo met mijn eigen theatervoorstelling ‘ECHT’. Sinds 11 TV seizoenen ben ik vaste stand in bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine.

Binnen de theaterlessen hadden we sinds 2013 het kinderjournaal. Dit is een verkort script waarbij er ong. 4 typetjes naar voren komen. Dit vaste onderdeel van de les was favoriet bij de kinderen. Tijd tekort.. We hielden zelfs lijsten bij van wie welk typetje had gespeeld of wie er de volgende keer aan de beurt was. 

Het journaal is herschreven en kan nu ook online ingezet worden voor volwassenen in de vorm van een talkshow. 2 Presentatoren leiden het gesprek en 2 typetjes worden geïnterviewd. De wijze waarop zij allen aan het woord zijn is onvoorspelbaar..

Heb jij altijd al willen acteren maar heb je de stap nog niet durven zetten?
Lijkt het je leuk om met je collega’s of vriendengroep de uitdaging aan te gaan om met elkaar in 1 sessie van 1,5 uur een online mini voorstelling neer te zetten?

Combineer de acteer activiteit met een (bedrijfs)borrel, een verjaardag of je gekste vriendengroep. Ik leid jullie niet alleen door het script heen, waarbij plezier voorop staat, maar ik geef jullie ook kleine kneepjes uit het vak t.a.v. stemgebruik, lef en tonatie. Zingen behoort tot de mogelijkheden!

Voor praktische informatie, kosten of specifieke wensen kun je mailen naar:
info@astridcattelproducties.nl

KLIK HIER voor de Facebookpagina en volg alle theater en acteerontwikkelingen

INSTAGRAM: astrid_cattel