ECHT, iets is mooi als het echt is…

Sprankelend cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven. Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano.
Coaching: Karin Bloemen.

Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt tijdens haar voorstelling bezoekers mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en gedurende het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een sprankelende knipoog naar cabaret.
In theaterseizoen 22/23 staat de cabaretière met verve voor het 2e seizoen op de planken met haar eerste solovoorstelling ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’. Doordat Astrid haar jarenlange ervaring, persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement.
KLIK HIER VOOR SPEELLIJST

Theatertour vanaf januari 2024: De dochter van de burgemeester

Reacties van theaterbezoekers:
Herkenbaar – Ontroerend met een lach en een traan – Het kwam echt binnen – Uitstraling en klasse –  Door jouw positiviteit en enthousiasme ziet de wereld er een stuk mooier uit – Geboren om mensen plezier te brengen – Jij krijgt de zaal stil – Oprecht – Mooi integer intiem stemgeluid – Avond voor in de boeken – AKF:  een geloofwaardig verhaal dat bij haar past. Ze brengt het met een prettige stem waar het publiek makkelijk naar luistert. Dit is een theatermonoloog waar zeker veel potentie in zit –